Spoedeisende huisartsenzorg

De huisartsenpost is er voor spoedeisende klachten. Dit zijn klachten waarmee u niet kunt wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Dus alléén als u dringend een huisarts nodig hebt tussen 17.00 uur 's avonds en 08.00 uur 's morgens, in het weekend of tijdens feestdagen, dan kunt u contact opnemen met de huisartsenpost.

 

telefoon pictogram

 

  0314 329888

 

Alles wat u als patiënt moet weten

Wanneer bel je de huisartsenpost en hoe gaat dit vervolgens in zijn werk? 

 

        

Uitleg over de huisartsenpost

Hoe werkt het?

 

Huisartsenposten Oude IJssel verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg tijdens de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen in de regio Oude IJssel. Werkt uw huisarts in onze regio, dan kunt u terecht bij de huisartsenpost voor spoedvragen op werkdagen, tussen 17:00 en 08:00 uur. En in het weekend en op feestdagen de gehele dag. Alle overige uren (werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur), kunt u contact opnemen met uw eigen huisarts. Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen en klaar staan voor acute situaties. Daarom moeten we goed plannen en werken we op afspraak. Kom dus nooit onaangekondigd, maar:

 

Bel altijd eerst: 0314-329 888

 

U kunt de huisartsenpost alleen bellen voor dringende hulp van een huisarts. Het is niet de bedoeling, dat u belt voor iets dat kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts. Er worden geen herhaalrecepten verstrekt. De huisartsenpost is er ook niet voor een "second opinion”, om na te gaan hoe een andere huisarts tegen uw vraag aan kijkt.

 

Onze huisartsen

Gebruik onderstaande filter om uw dichtszijde huisarts te vinden: