Routekaart en beschrijving

 

Per trein/bus
Zowel vanaf het NS-station Doetinchem als het NS-station Doetinchem-de Huet is het ziekenhuis per bus bereikbaar.

Het ziekenhuis is bereikbaar met buslijn 51 Doetinchem – Vorden en buslijn 25 (stadsdienst). De halte ‘Slingeland Ziekenhuis’ ligt voor de ingang van het ziekenhuis.
Vanaf het station in Doetinchem neemt u buslijn 51 richting Vorden of buslijn 25 richting Overstegen.

Op 8 minuten loopafstand ligt aan de achterzijde van het ziekenhuis de halte ‘2e loolaan’. Daar stoppen alle bussen vanuit de richting Arnhem, Doesburg en Gendringen (lijn 27/29) en Zutphen (lijn 82 en 282 belbus).

Treintaxi’s rijden alleen vanaf het ‘NS-station’ Doetinchem.

Voor overige of aanvullende reisinformatie:
www.syntus.nl of www.9292ov.nl.


Per auto
Komende vanuit de richting Arnhem/Oberhausen: Op de A18 neemt u afslag 3 Doetinchem. U gaat bovenaan de afrit rechtsaf richting Doetinchem. De Europaweg volgen tot over de Europabrug. Vanaf dit punt en vanaf alle andere invalswegen is de route naar het Slingeland Ziekenhuis op ANWB-borden aangegeven. U blijft deze weg volgen tot u bij de T-splitsing komt met de J.F. Kennedylaan. Hier gaat u linksaf. Bij de kruising rechtdoor de Kruisbergseweg op. Het ziekenhuis bevindt zich aan uw linkerhand. U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats bij het Slingeland Ziekenhuis.

Komende vanuit Varsseveld/Enschede: Op de A18 neemt u afslag 4. Bij de stoplichten gaat u linksaf richting Doetinchem-centrum (N317) over de Terborgseweg. U rijdt over de spoorwegovergang en slaat rechtsaf de J.F. Kennedylaan in. Vanaf dit punt en vanaf alle andere invalswegen is de route naar het Slingeland Ziekenhuis op ANWB-borden aangegeven. U blijft de J.F. Kennedylaan volgen, deze weg gaat over in de Kruisbergseweg. Het ziekenhuis bevindt zich aan uw linkerhand. U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats bij het Slingeland Ziekenhuis.

Het parkeertarief is 0,90 euro per uur en een dagkaart kost 3,50 euro. Als u binnen twintig minuten weer vertrekt hoeft u niet te betalen en kunt u direct met uw inrijkaart het parkeerterrein weer verlaten zonder deze bij de automaat te laten afstempelen. Met een dagkaart kunt u de hele dag met uw auto de parkeerplaats op en af rijden. Deze kaart is 24 uur geldig, vanaf het moment van binnenrijden. Het tarief van een weekkaart is 14,00 euro. Met vragen kunt u terecht bij de medewerkers van Interparking. Zij zijn gedurende de dag op het terrein aanwezig.

Op het parkeerterrein van het Slingeland Ziekenhuis moet voor het parkeren worden betaald.
Ook 's avonds en 's nachts! Neem dus altijd parkeergeld mee!